♥ NY DESIGN ♥

Då var jag äntligen klar med designen för den här gången iallafall! Kommer antagligen inte ändra den på ett tag för det är så himla jobbigt! hahaha...
Nej, nu måste jag gå och lägga mig så jag är pigg imorgon. Ska cykla till skolan (5 km kl 8. på morgonen för er som undrar).
Sovgott

Bilder från Praoveckan ♥





dansen ;) ahahahaha

Becca posen!

Sitter i ett fönster typ? hahahah

En styck failad Becca pose ;)

Det var kanske inte alla men jag orkar faktiskt inte sätta upp alla. Men som ni ser så var det här vad vi gjorde när vi hade rast!

Dagens

Jeans-HM  Linne-Secondhand  Kofta-HM  Skor-Ecco

Tisdagar är nästan värre än Måndagar?!

Då var tidagen äntligen avklarad!!!! Jag hatar verkligen tisdagar! Det är den nästlängsta skoldagen i veckan och det är fisk till lunch. Så tror ni jag äter nånting? Nej!! Jag hatar inte fisk egentligen, bara i skolan. Men ni vet, skolmat... Så man kan ju säga att jag fastar varje tisdag xd Nej, skoja. Jag äter nånting när jag kommer hem så att blodsockernivån inte kraschar totalt.
Nu har jag chillat och ätit nudlar (hahahah väger upp bristen på mat med lite onyttigheter!). Sen blir det plugga Engelska och AO. Jippi!?
Ni kanske har märkt att designen ändras lite hela tiden? Jag håller på att ge detta stället en rejäl makeover så ignorera små felen för tillfället!
pussssss

Blogresponse

Har skaffat en egen sida på blogg response nu! Har inte riktigt förstått vad det var tidigare, men nu börjar allt bli klart! hahahah... Så fråga på! ;)

OMG

Såg just det här klippet på fokis.se. Helt sjukt så duktig den här killen är! Han dansar bättre än mig även fast hans ena ben är förlamat! wow....

New haircut!

Så ser min nya frisyr ut nu då! Nice huh? Asså jag ska inte ljuga. Jag brukar vara väldigt orädd när det gäller att testa såna grejer, men det var faktiskt läskigt att klippa av typ 20-30 cm av håret! Men jag blev iallafall nöjd med resultatet. Jag blev av med allt mitt slitna hår och det är mycket lättare att borsta nu! hahaha...
För övrigt så var det skola idag. BLÖÖÖ!!! Så tråkigt...
Jag höll seriöst på att somna sista lektionen... Och jag var inte den enda.
Men jag fick iallafall inga läxor så jag ska ägna resten av dagen åt att chilla!
Kram

Mexican Rave - Asos.com

(Kollektionen och bilderna hittar du här)
Kollektionen "Mexican Rave" från Asos.com.
Vad tycker ni? Själv är jag helt kär! Jag vill köpa så himla mycket av detta! Men jag ska spara till den där j**kla kameran. Punktslut.... Men jag kanske köper dom där shortsen i bild 3 eller kjolen i bild 2. Vi får se om jag kan hålla mig för frestelsen! hahaha...

Red is a confident colour.

(vilken bildkvalité asså... -.- jaja snart har jag kamera :DDD)
Då har jag varit på BC med Fundesa och letat örhängen. Fast dom jag ville ha fanns inte längre :( Så jag stack in på ur & penn och köpte ett par röda fjäderörhängen med nåt krimskrams i. hahaha...
Dom kostade bara 20 kr så jag väntar mig inte mycket av dom om jag ska va ärlig. Men 20 kr? Inte mycket att förlora isåfall. Men dom var iallfall snygga! Ska nog ha dom imorgon för att ge lite färg åt mitt humör efter som skolan börjar igen imorgon. Jippi? Nej.
Nu ska jag äta lunch och sen ska jag ut och springa mina dagliga 5 km. Ändå sjukt härligt nu när det är så varmt!
Och så ska håret fixas sen! (Bild kommer ofc senare ;*)

Melo Blir bara sämre

Asså shit. Bara jag som tycker att Melo blir sämre och sämre? Jag har inte gillat Melo sen Björn Gustavsson var med :D hahaha. Sen dess har dom inte kunnat toppa det!
Och låtarna blir bara sämre och sämre känns det som? Jag är liksom inget Danny-fan men han sopade mattan med alla anrda igår. Och det säger inte lite...
Och vad gör alla gamlingar där?! Jag trodde det var meningen att nya artister skulle bli upptäckta i Melo, men nej. Charlotte Perrelli och "Mr. Brun-utan-sol" måste ställa sig på scenen igen i ett försök till comeback. Trött man kan bli asså.
Men ändå tittar jag på programmet varje år. Varför? Jo, för att det är lite av en "tradition". Let's face it nästan alla svenskar sitter och tittar på detta varje år. Vissa gillar det faktiskt och andra tycker att det är helt sjukt kasst, men tittar så klart ändå. Dubbelmoral? Japp. Jag tycker det suger nuförtiden, men jag skulle inte gilla ifall det tog bort Melo helt och hållet.
Hahaha... Jajaja.. Nu ska vi vara lite positiva!
Jag har faktiskt hittat ungefär 4 låtar jag gillar. Själv tycker jag Loreen ska vinna allt för hennes låt var riktigt grym. Ulrik var också ganska bra och Dead by april.
Men det är aldrig dom bra som vinner ju.

Nej nu ska jag dra till BC med Fundesa! Ses<3

You Don't Like Me?

Take a seat with the rest of the bitches waiting for me to give a fuck.


Sorry, But I Think I Might Be In Love

Bilderna och kläderna är från http://www.kandeeshop.se.

Shit. Jag måste ha den sista. Hahahah som jag skratta när jag läste det. But so fkn true!


Turn My Swag On

Efter som jag inte palla gå till bc just nu(laaaat) så började jag lyssna på x factor bitar (som en riktigt nolifer hahah). Hittade detta klippet. Alla har väl hört Cher lloyds cover på Turn my swag on?
Men hon är iallafall sjukt grym! Tänk om vi ändå haft henne i melo. Hahaha. Då skulle det iallafall finnas någon artist värd att lyssna på. Jag menar vem vill seriöst lyssna på "mr. sun tan in a can"? (Som jag kallar honom nu förtiden hahah)

Skinny Blue Jeans & My Favourite Black Blazer

Jeans- HM  Skjorta- HM  Kavaj- HM  Skor- skopunkten
Variation asså ;) hahahah

Shoppat (eller vad man ska kalla det)

Då har man varit och handlat golv och allt sånt där som behövs till rummet! Men det blev ju ganska bra förutom att det var sjukt tråkigt att gå inne i en sån affär! haahaha...
Men det blir nåt ek-golv som ser gammalt ut. Det hette typ vintage blablabla nånting sånt(utan blablabla alltså;)). Men det var riktigt snyggt, enligt mig. Nu står det bara en massa annat på inköpslistan. Som matta, garderob, fotball till fåtöljen och sånt smått.
Nu tänkte jag kanske sticka bort till BC och köpa lite nya örhängen :D Kanske chillar lite först?!
Chingeling ;)

My first Doll

My first doll!

My first doll! by littlemissunforgetable featuring a pleated skirt

Vero Moda beige shirt
3 1 Phillip Lim pleated skirt, £163
Jeffrey Campbell lace up boots, $133
Chanel brown bag
Zara flower brooch, $9.90
All Saints wool scarve, $150
Andrew Marc knit fingerless glove, $18

///Känner mig ändå sjukt duktig som kunde sätta ihop detta.. hahaha... Fast liiite bisarr klädkombination. Men WHATEVER! MY FIRST DOLL!<3

Friday!

(Gammal och hemsk bild... Hahahaha)
Då var det fredag igen. Let's get the party started? eller nåt? Nej, mår inte direkt tipptopp just nu. Det kan ju vara för att jag envisas om att vistas utomhus i solen när det egentligen är kallt och jag går klädd som på våren.Eller så kan det vara för att jag var ute och joggade imorse. Brrr... Det var kallt! Men jag är ändå stolt att jag palla 5 km xd Min kondition är verkligen kass.
Jag var på BC med Nea och "shoppade". Hahahah... Jag köpte inget förutom en liten light cola på McD. Men jag har en hel del shopping att göra med mami sen! Hittade precis ALLT jag vill ha till rummet!
Nu ligger jag hemma och har ont i huvudet och nyser. Jippi!?
Kom just på att det bara är 2 dagar kvar tills skolan börjar igen.... Hur ska jag palla gå upp kl 6 på morgonen igen?! Blir trött bara jag tänker på det. Vet ni vad jag tänker sen.... Snart ska jag börja cykla till skolan. Typ 1 mils cykling om dagen! Konditionsträning till max typ ;)
Nu ska jag testa att äta avokado.... Wish me luck.

Ny Design!

Så vad tycker ni om det nya utseendet? Headern är bara tillfällig men annars så känns det som att bloggen äntligen ser lite normal ut. hahaha..
Nu ska jag fixa nåt att äta sen blir det Revenge!
Kram<3

Tips!

Seepid är det bästa sättet att få fler besökare till din blogg. Gå in på http://www.seepid.com för att komma igång.

Those BitterSweet Memories

Hej på er!
Då är sportlovet snart över :'( Nej för f*n så får jag inte tänka!
Idag har jag gått runt och drygat mig i byn med Fundesa. Hahaha. Vad kan man säga? Vi brukar mest gå runt snacka skit och träffa typ halva stan, alla man känner osv. (inte för att man alltid vill träffa folk xD).
Men har ni tänkt på att om man bor på ett sånt litet ställe (som jag) så känner man precis ALLA. En aning läskigt faktiskt. Sen när man kommer till typ Malmö så är det liksom "Shit, nya människor" hahahahahahah... Nej, kanske inte riktigt. *Dör av skratt*
Tillbaka till verkligheten...
Så min dag har gått åt att gå runt här i byhålan och på bc för att kolla runt lite (Hittade så sjukt mycket grejor till mitt nya rum på Chilli!). En helt vanlig dag alltså!
Här kommer en låt som väcker minnen (kanske inte super gamla då men ändå <3).

Jeans and Lace - 90s Grunge

(Bild från Topshop och Shortsen hittar du här)
'
Till sommarn... Inte så himla dumt om jag får säga det själv!
What do you think?

Det kallas IP adress....

Hahahah lol... Har fått såna kommentarer från såna som kallar sig såna svenne namn eller anonym. Asså jag kan se era ip adresser -.- Och så vet jag vem (eller egentligen vilka) det är. Hahaha vad ska man säga vissa har ett liv och andra tror att dom har det ;)
So long m*tha f*ckers ;*

FULLT SCHEMA IGEN?!

Hur tusan lyckas jag? Det är lov och jag har ändå helt sjukt mycket att göra :/ Jaja...
Men iallafall så är jag lite väl trött för att blogga. Kan säga att jag var med Lulle igår. Det var jättekul^^
Och så kan jag säga att anledningen till att det inte är så mycket bilder på bloggen just nu är för att min dator e så seg. Vet inte varför? Får ta och fixa det snart!
Btw är det någon som vet nåt sätt att svara på kommentarer? Så som man kan göra på devote.se finns det nån inställning så man kan göra likadant här eller?
Kram

Let's get this started!

Har tagit hem tre olika golv i antik stil och typ hundra olika färger till rummet! Det kommer bli svårt att välja, men fint kommer det iallafall bli!
Jag tänkte antingen ha någon slags ljus beige/grå aktig färg på väggarna med mörkt ek-golv som ser lite gammalt ut. Eller så tänkte jag ha ljusa feminina färger på väggarna (Kallas det sorbet förger kanske?) och antingen vit trägolv som ser lite slitet ut (SÅ SNYGGT!!!) eller någon av de mörka ek-golven.
Får se hur jag väljer till sist, men ni kommer få veta! Var så säkra.
Idag har jag (förutom material-shoppingen) varit på stallet och mockat och allt det där som behövs göras. Jag och Fundesa var ute och powerwalkade med Dora en timme typ på morgonen! Bra för hälsan. Hahahah ;)
Nu ska jag fixa middag!
Kram&Puss

If nobody is perfect, then you're nobody.

hahahaha aaw <3

+Inspo

(weheartit.com)
LÄÄÄÄNGTARRRR!!!!

19/2/12

Ännu en vanlig söndag! Har varit uppe ganska tidigt för att gå på mässa och sen dess har jag chillat.Skulle egentligen till stallet, men min hals mår inge vidare just nu. Ooh, vad jag älskar att vara förkyld :/
Just nu sitter jag och målar naglarna, dricker te med honung och lyssnar på NRJ!
En helt vanlig söndag med andra ord.
Ska iväg och kolla färg till mitt rum och nytt golv och allt sånt. Har redan fixat fåtöljen och maskros lampa. Men ska fixa gardiner, kuddar, hyllor och alla andra detaljer sen.
Men bäst av allt är att jag får ett stort skrivbord så att jag har någonstans att ha symaskinen! :D
Sen så måste jag fixa mitt hår som är KATASTROF! Usch!
Det är slitet, väldigt slitet och så har det fått den där "härliga" vinterfärgen som alla blondiner (äkta blondiner) får på vintern. Inte blont (förutom i topparna så det ser ut som en utväxt :S), men inte brunt. Råttfärgat?
Så det ska klippas och färgas! Vilken färg är jag inte säker på än. Men antingen blonda slingor som ser naturligt ut eller kastanj brunt (som jag velat jättelänge!!).
Vi får se. Det kommer ju en bild hur som helst ;)
Här kommer en låt som jag bara ÄLSKAR!! Nu bär det av till Hornbach(stavning? hahaha)

Alla Polyvore användare där ute!

Alla ni som använder polyvore.... Följ mig gärna! :D
Har ca 50 followers nu sen jag blev mer aktiv där, men jag tycker inte det räcker!! Så om ni har polyvore. Varför inte följa varandra? :)
Skriv en kommentar eller skcika PM :)
-Puss

Keep your eyes at the price;)

(justcanon.com)
Jag har verkligen velat ha en EGEN kamera! Självklart har jag så himla svårt att bestämma mig!! Men nu har jag det ;)
Jag tänker ha en sån här (Canon Ixus 310 HS) innan sommaren! Dags att spara. Den kostar ca 2000 kr om jag inte har helt fel :P
Och den ska vara chokladbrun eller guld! Får väl skriva ut bilden och sätta upp den på väggen i mitt rum, så jag inte shoppar kläder för HELA månadspengen dom kommande månaderna...
Keep your eyes at the price ;)
Kram&Puss

Trend?

Tuffa?
(Modekungen.se)
Nördiga?
(Modekungen.se)
Annorlunda?
(romwe.com)
Fluffiga?
(romwe.com)
"Pojkaktiga"?
(scorett)
Sommriga?
(Nelly.com)
Färgglada?
(Nelly.com)
Överdrivna?
(Modekungen)
Disskreta(felstavning?:P)?
(HM)
Ja, ni fattar nog vad jag menar. Dom finns i alla, färger, former, mönster och stilar. ALLA har väl märkt "platåsko-trenden"? Svårt att undgå, om ni frågar mig.
Vem starta trenden då? Ingen aning. Den är ju rätt gammal, men Rebecca & Fiona brukar ju använda platåskor. Jag är ganska säker på att Spice Girl också gjorde det? Inte helt säker, men gissa går väl bra ;)
Jag gillar ju denna trenden, eftersom jag faktiskt velat ha ett par Jeffrey Campells LÄNGE nu, men dom är ju way to high för mig!!! Men det här med platå skor funkar utmärkt...
Jag ju inte direkt en sån som "följer" trender (Fast jag måste erkänna att jag kan kopiera sånt ibland), men jag tycker såna skor är rätt coola.
Själv ska jag antingen köpa dom från HM eller modekungen (nitar), när det blivit lite varmare. NI då? :)
Hissa eller dissa?
-Puss

Alexander McQueen.


Lika som bär?

Ni måste erkänna att Jamilla och Rihanna är riktigt lika ;o Anledningen till att jag tar upp det är dels för att jag har tråkigt och dels för att jag tänkt på det aslänge ;P
Kram

Can You Turn It Down?.... No, not really.

Älskar denna låten!! :D Så bra om man tränar och behöver få upp tempot ;)

Pink clutch and Orange shoes

Pink clutch and orange shoes

Pink clutch and orange shoes by littlemissunforgetable
River Island bustier top
Grey blazer
High waisted jeans
Giuseppe Zanotti peep toe pumps
MICHAEL Michael Kors michael kors clutch
Ray-Ban ray ban sunglasses,

I AM REALLY TRULY SORRY!

Ni får verkligen försöka förlåt mig för min riktigt dåliga update dom senaste dagarna! Men jag har verkligen haft fullt upp. I onsdags var det min lillasysters födelsedag så jag hade fullt upp med att hitta presenter och sånt.
Shoppade lite också :)
Köpte lite nya träningskläder och en sjukt mysig halsduk så här i förkylningstider. Den är verkligen sjukt stor!! LOVE<3<3 Hahaha, Becca och jag konstaterade att den påminde lite om en picnikfilt! Men den är sjukt snygg ändå.
Sen så har jag dessutom haft prao denna veckan. Praon varade mellan 9.00 -16.00. Men jag har varit kvar i malmö till typ 17.30 varje dag :P Efter det var det mot stallet!
Jag och Becca fotade såklart jättemycket när vi inte hade nåt att göra så jag kan lägga upp bilder när jag fått dom av becca ;)
För övrigt så är jag förkyld... Yeeaah ;(
Ska blogga jätte mycket nu bara för att gottgöra er ! :)

NolifersTime ComeOn

01. VAD HETER DU?
Sofie

02. VART BOR DU?
Burlöv,Skåne

03.HUR SER DU UT?
Lång, Blond, Blåögd

04. ÄR DU SINGEL?
Jupp

05. HAFT SEX MED MER ÄN 10ST?
Nej

06. BITIT NÅGON I TÅN?
Ueew... Fötter? inte chans :S

07. SUPIT TLLS DU DÄCKAT?
hahahah nja.. Inte riktigt

08. ÄLSKAT NÅGON SÅ DU GRÅTIT?
Ja

09. ÄTIT PAPPER?
Hahah sad but true xd

10. KYSST EN 30-ÅRING?
Nej

11. HAFT SEX MED NÅGON DU KNAPPT KÄNNER?
Nej

12. KÖRT KLÄDPOKER?
Jao

13. TATUERAT DIG?
Nej

14. PIERCAT DIG?
Öronen

15. BITIT DIG SJÄLV I HANDEN?
Varje gång jag ser en film med mr.bean skådisen i.... -.-

16. PUSSAT EN GRODA?
Nej

17. HÅNGLAT MED NÅGON AV SAMMA KÖN?
Njae inte strulat precis

18. HÅNGLAT MED NÅGON ANNANS KILLE/TJEJ?
Nej

19.GJORT NÅGOT SOM DU ÅNGRAR?
Jadå

20. SVIKIT EN VÄN?
Ja

21. RÖKER DU?
NEJ

22. SNUSAR DU?
INTE EN CHANS!

23. HADE DU EN ROLIG KVÄLL IGÅR?
Mysig ^^

24. VAD GÖR DIG GLAD?
Mina vänner, Solsken(oho hippie varning hahahahxd), familjen osv.

25. VAD GÖR DIG ARG/IRRITERAD?
Orättvisa, djurplågeri, fjortisar-.- , dåligt väder osv.

26. VAD STOD DET I DITT SENASTE SMS?
"smsa när du vet :P"

27. FRÅN VEM VAR DET?
Nea <3

28. VEM PUSSADE DIG SENAST?
Hunden

29. VEM PUSSADE DU SENAST?
Hästen min ^^

30. NÄR HADE DU SEX SENAST?
Jadu *xd*

31. VARIT OTROGEN?
Nej faktiskt inte :)

32. SLAGIT NÅGON DU ÄLSKAR?
mm...

33. NÄR VAR DU SENAST ARG?
Igår :P

34. VARFÖR?
Hehehe... Det blåste o va kallt när jag ville ut och jogga :P

35.ÅNGRAT NÅGOT DU GJORT?
Ja

36. VAD LYSSNAR DU PÅ NU?
Dora (min hund) som snarkar xd

37. ÄR DET BRA?
Hahahaha nej vet inte riktigt

38. VAD SKA DU GÖRA NU?
Laga mat

39. VAR DET KUL ATT SVARA PÅ FRÅGORNA?
Näe :/


GLAD ALLAHJÄRTANSDAG!!!

how to make gif

Hahahah wow. Nu känner jag mig töntig -.- Jaja, Glad AllaHjärtansDag! <3

Mysigt värre!

Körde på en riktigt härlig mysoutfit idag ^^
Mjukisbyxor-HM    Linne-JC     Kofta- Mammas ^^ Men den är från HM

Mina senaste dagar

Här kommer bilder från idag!
Har typ levt på grönt te den här veckan.. Mmm.. gottgott ^^
Dagens lunch... Sjukt gott. Men jag åt knappt halva.... :P
ajajaj..Snyggt asså -.-
Ja, Idag har jag varit på PRAO. Jag är på en teater och får hjälpa till med lite av varje. Som att typ
-sortera papper *jippi-.-*
-Bre mackor *jippi-.-*
-"Riva/"städa undan" på scenen *jippi :)*
-Kolla hur dom gör när dom sätter ihop en föreställning *:)*
-Göra rekvisita eller snarare hjälpa till.
-Lära mig nya sätt att lösa problem och komma på smarta lösningar ekonomiskt och smart (ojojoj vad jag lät akademisk där hahahahaxd).
Ja, och en del annat. Jag ska följa med min handledare imon och handla material till en riddarrustning :P
Min prao är väldigt bra iaf! Men det blir bättre för imon börjar även Becca där! :D:D
Nu ska jag kolla på Sveriges top model snart ;)
Kram

Sorry....

.... För bad update. Men jag stannade längre på mammas kontor än planerat så när jag kom hem var jag astrött :P
Sen så eftersom jag inte kan komma in på bloglovin' med den här datorn(säkerhetsinställningar). Så tipsar jag om Josefins blogg så länge! :)
Jag är ändå ny på bloglovin' :P Men är HELT beroende av att kolla typ varje timme xd Den här praon knäcker mig ;)
Nu ska jag gå och fråga min handledare om min vän också kan få vara här på teatern istället för på Citygross.
PussPuss

-@ my mom's work...

Sitter vid datan på mammas kontor inne i stan. Så har inga bilder osv. Men kommer uppdatera när jag kommer hem och även berätta om min dag på praon ;)
Hej så länge;)

Hur stavas det? Jo, I-R-R-I-T-E-R-A-N-D-E!!!...

(ber till gud att jag stavat rätt också xd)
Fick en kommentar från nån kille på mitt inlägg "Luminary Ones". Där han tvunget måste kritisera mina idoler!!!! Menmen alla får ha sina egna åsikter ;) Precis som jag...mowhahahaha.
"Eh ja. Precis de ja frågar mig! Hur kan folk tycka äckla & fåna har talang? :S De dem gör kan inte ens kallas musik för fan. Sen blev dem "kända" för dem stod och snurrade skivor. De kan en chimpans lära sig. På riktigt också. Dem e HELT talanglösa och borde stå och steka burgare på donken"
Hur tänker du grabben? Hallå, dom är sjukt duktiga. Och jag vill se dig "snurra plattor" som dom gör ;) Så kom igen nu. Om schimpanser kan så har du inget att förlora. Om du inte är lägre än schimpanserna och råkar vara en kackerlacka? eller daggmask?
Välj själv, men jag säger bara BRING IT ON! ;)
Show us what you got!
Lycka till med DJ karriären och tipsa mig när du är känd så att jag kan göra ett inlägg om hur fel jag hade!
Puss ;*
"You know you love me"


Luminary ones

Seriöst dom borde ha fler youtube träffar!!! Om Rebecca black kan få så många träffar borde dom lätt få det också! -.- Vad lever vi i för värld? ;)

Black and orange high heels

Snygga eller hur? Dom här hetingarna finns på romwe.com.
Vad tycker ni då? :)

I'm back ;D

(Hehehehe vilken bildkvalité asså... primaprima ;P)
Då var man hemme igen från Lomma. Har varit en rätt chill dag. Men nu ska jag chilla lite till! Ska kolla på Revenge. :)
Sen ska jag laga lite mat.... Allasom känner mig vet ju hur duktig jag är i köket *hosthost* så man ska ju inte förvänta sig några gourmetmiddagar om man säger så ;)
Hörs mer imorrn då ;)
-S

FilmSöndag ;D

Godmorgon!
Japp, vaknade precis. Känns skit naajs med sovmorgon. Imorgon börjar dock praon och jag måste vara inne på teatern kl 8.00. Jippii?! ;(
Men nu till något lite mindre aktuellt ellerr kanske mer? NI RÖSTADE PÅ ULRIK IGÅR VA?! :D Jag röstade som en tok! haahaha :P Men han var den enda som faktiskt var bra. Dom andra var ju skit dåliga?!
Så det är Söndag idag alltså ;) Vad kommer hända idag. Tja, det är ju typ snöstorm ute så vi stryker dagens powerwalking runda ;)Men jag hade tänkt slappa som bara den!
Först ska jag kolla på "Bring it on" (typ nu ;P), sen blir det "Pretty little liars" och
senare ska jag in till Lomma och träffa några gamla vänner.
Sen ikväll blir det "Revenge". Eftersom jag missade det i torsdags ;(
xoxo
-S

Fancy Pastels

Pastelle colours and fancy stile

Pastelle colours and fancy stile by littlemissunforgetable

Lala Berlin knit top
Miu Miu pleated front pants
Jeffrey campbell shoes
Chloé tote hand bag
Miss Selfridge yellow gold jewelry,

Lördag!!

(weheartit.com)
Godeftermiddag!
Jag känner mig en aning lat men jag sov till kl 12 idag ^^ Ibland måste man unna sig själv sånt! Haha..
Sen stack jag ut med Dora på promenad en stund. Dagens workout. Lite mesigt men jag ska mest chilla idag. Eller jag ska till BC och köpa ett par nya löpar tights... Ett par långa. Jag har par ett par som går ner strax under knäna, men det fungerar bara när det inte är minusgrader ;)
Sen blir det melodifestivalen och tacos ikväll!
Visst, melodifestivalen står vääldigt högt upp på "lame-listan", men ikväll är Ulrik Munther med!!! Måste bara höras/ses. Han är lite töntigt gullig ;P
Nu ska jag duscha...
Puss

Unless your name is google, stop acting like you know every thing. Bitch.

make an animated gif

Hahahaha.. No..

C'est la fille avec le cheveux roux.

"It's the girl with the red hair"
(Bild av mig. Red. av mig.)
Hejhej i lingonskogen eller något? Då vare dags för fredagsmys igen! (Undrar hur länge den reklamen kommer kännas aktuell?).
Idag har varit en rätt så lagom chill dag. Först HK med prov.... Sedan hade jag matte och sist syslöjd.
Gjorde en asheet tröja. Stor men kort och Vit med korta svarta ärmar och ett svart kors som tryck. Blir fin till i sommar. Det är ju en anning kallt att gå runt i sånt nu. Dessutom är den trenden ganska förbi... (Men i sommar så skiter jag i vilket).
När jag kom hem stack jag ut med min gris till hund ( seriöst.. Hon skäller inte, Hon "nöffar" -.- ). Sedan stack jag och Fundesa till bc gick runt lite och snackade, sen tillbacks in i byn. Hör av Fundesa hela tiden typ "Känner du henne? Hon vinka fan asmycket..." och jag svarar oftas typ "Va?! Vem?! Var?!"
Så ni som känner mig och ser mig någonstana. Ta inte illa upp om jag inte märker att ni hälsar eller vinkar. Jag lever liksom lite i min egen värld ibland.
Hahahah jag kom just att tänka på hur mycket skit jag och fundesa snackar... HAHAHAHA.
"Hon hade asfult hår.. Såg ut som fkn ko *xD*"
"Fan va taskig du e!!...*xD* Kolla såna kläder den människan har... OMFG"
Hahahahahaha
Nu lät jag tankarna flyga iväg igen -.- Sry!
Nu sitter jag iallafall och målar med vattenfärg. Det var så sjukt länge sen sist jag gjorde det, men resultatet blev ändå sjukt bra! Själva bilden av rötoppen kmr att ses mer i framtiden. Mer än så säger jag inte ;)
Ha en fin fredag!
P.S. Jag vet att jag inte har högerklicks skydd och så, men jag hoppas att om någon har lust att använda någon av mina bilder frågar först! Tack!

If nothing goes right, go left.

how to make a gif

<3

Let's get started!

,,,,

,,,, by littlemissunforgetable

NIKE crew sweater,
H M sports activewear
H M sports bra
Reebok white running shoes,
SOC W SWERVE Z JKT S12 och andra Jackor på stadium.se

Let the noise run through your head


Plugg, musik och drömmar på papper.

Sitter hemma och chillar efter att ha powerwalkat i ca 1 timme. Kändes ju sådär lagom härligt i kylan, men jag känner att min kondis verkligen har nått botten nu. Så jag får börja träna redan nu! Lite smått iallafall.
Sen så har jag suttit och skissat på papper efter papper. Jag vill verkligen ha en egen prov docka som jag kan använda när jag syr. Jag vill spara, men samtidigt känns det som att det är en massa annat man behöver.... Den får väl vänta antar jag. Kanske kan köpa en i sommar? Vi får se...
Nu måste jag plugga till morgondagens HKK prov. Måste erkänna att HKK inte är mitt favorit ämne, men jag vill verkligen inte få F...
Dags att plugga! ;(
Puss

What's the word Im looking for? AWESOME!

how to make a gif

Det finns mycket jag älskar men när det gäller mode, stil, musik och hmm.. deras hår är alltid så snyggt!
Deras stil är faktiskt min inspiration ibland när jag skissar och deras musik ligger i min MP3-spelare varje gång jag tränar!
"Some one has taken your heart, just to leave it alone.
Like a feather you fall, but the wind is to hard"

haute=high couture=sewing

Jag har lite modefeber ;) Nej, men jag hör ofta folk fråga varför det heter haute couture. Vad betyder det då? Och nu tänker jag sprida lite ljus över situationen!
Haute Couture är franska och i grov översättning betyder det highsewing (jag tänker inte översätta från engelska ;)). Men det man menar är alltså annorlunda, utstickande, överdrivet, kompilcerat och moderiktigt på samma gång. Det är så jag beskriver det iallafall!
Nu ska jag sluta dagdrömma och ta tag i mina läxor!
Puss
-S

-Coffee Designs/ Coffee Couture

( Tidernas SÄMSTA bildKvalité, men helt klart tidernas BÄSTA design ;) )
Vi är så J**kla grymma Corre! ;)
-S

Hardcore Rock

Här kom du videoklippet som var utlovat! (Dålig Kvalité) Som ni ser så var det inte nån lugn musik här inte.  Nej, det var bara Baam! Hahahaha.. Publiken (Inklusive jag) var lite förvånade när ett gäng tanter(får man säga så?;P) kunde rocka loss... Nej, skoja men dom är ju inte precis 15 längre. Jag kan säga Fullvuxna, fantastiska och coola kvinnor. Hahaha Mmm det luktar högre månadspeng, mamsen ;) hahaha!
För er som undra heter låtarna det gjorde covers på: "Cherrybomb", "Living after midnight", "Girls got the rhythm"
Puss
-S

I'm back. Sorry for letting you wait ;)

Vad har jag gjort medans jag varit borta då?
Jo, jag har väl levt mitt vanliga liv. Chillat lite här knasat lite där osv. Var på en jubileumsfest förra helgen när min mammas gamla rockband hade reunion bara för att de spelat där när stället var nytt. Tja vad ska jag säga om det? Tänk er känslan att se er mamma uppträda på scen. Tänk er att ni ALDRIG hört henne spela och sen ba BANG! Ja, lite chock var det för det var ju inte direkt nån lugn rock dom spelade ;) Video kan ni få senare!
För övrigt så har Corre och jag "startat" vårt eget designmärke "Coffee Fashion" ;)
En dag blir vi nåt stort!
Nu måste jag ut på en kvällspromenad i kylan. Härligt.... Får hoppas man kommer hem också med tanke på senaste oroligheterna i trakten ;) haha.
Puss
-S

RSS 2.0