RANDOM

Håller på att storstäda här hemma! Men jag snodde syrrans dator lite snabbt för att blogga och lyssna på musik ;)
Hahaha innan på välgörenhetsgrejen så frågade min kompis vem som är min favorit artist. Har inte riktigt tänkt på det så mycket. Jag ÄLSKAR så många :/ Delade upp dom i kategorier istället hahaha (intressant?! Flyr från städningen ;) hahahahhehehe)
Bästa rösten: Lena Meyer
Bästa stilen: Rebecca & Fiona
Bästa svenskarna (kunde inte välja): Veronica Maggio, Daniel Adams Ray, Oskar Linnros ;)
Bästa unga artisten: Ulrik!!
Bästa låttexter: Daniel Adams Ray!
Favorit utlandsstjärnan (haha): Justin Timberlake!
Sötaste låtar: Selena Gomez
...
 OJ det kan hålla på ett tag....
NU TVINGAR DOM MIG ATT FORTSÄTTA ;'( HAHAHAHA
SEEES


LÖRDAG

Shaabam då vare lördag!
Nu har jag tagit min morgon joggingrunda och dusschat. Jag ska snart vidare till en välgörenhets grej och hjälpa till!
Är det någon som vet hur lång tid det tar för konditionen att bli bättre?! Jag har sprungit riktigt mycket dom senaste veckorna. Men jag tycker fortfarande att min kondition är asdålig?! :/ Jaja, jag fortsätter kämpa med det ;)
...
Btw. anledningen till att jag sätter punkter där jag vill ha radavstånd är för att jag har chrome och det funkar inte att bara trycka enter då?!
Och ni kanske märkt att här är lite bildfattigt, men när jag fått kameran kommer jag fota jätte mycket. Promise ;)
Kram

Trött!

Gud vad jag känner mig trött nu! Tur att det är PÅSKLOV nu!!! :D:D:D:D:D
Jag räknar fortfarande ner till min kamera ^^ Intressant.
Vad ska man säga jag är trött -.-
Ses imorrn guys!

Träningsdags!

Hellu! Nu ska jag alldeles strax ut och hoppa hopprep :P Det är faktiskt jättebra konditionsträning ?! Hahaha, det visste jag inte innan jag läste det i någon tidning (?)
Jag funderar på att köpa gymkort på Sportlife, men jag vet inte riktigt. Vi får väl se helt enkelt!
Puss

Orka...

Jag orkar inte blogga. Sorry ;(
Kram

Snart!!!

Snart ska jag få min kamera!!!! :D That's the way aha aha I LIKE IT ;)

Space Pattern


VILL HA!

Jag vill ha ett par gamla "gubbskor"! Ska leta runt i lite second hand butiker och se om jag får napp någonstans! ;)

Veckans "problem"

Jag är HUNGRIIIIGGG!!! Men jag har inget hemma jag vill äta :/ Mamma har köpte äcklig ost som stinker ner hela kylskåpet så allt luktar så ;(
Får väl sticka till det gamla vanliga stället runt hörnet och köpa tuggummi ;)
Vilket liv jag har....
Sittar hemma och läser bloggar och ska göra klart läxorna eftersom jag börjar känna mig lite smått sjuk! JULIE DU HAR SMITTAT MIG ;P <3
...
OMMMMMGGGGGG Kolla på Kandees.com ! Hon lottar ut den där tröjan som jag blogga om för ett tag sen! Remember? Hoppas jag vinner! ^^
Puss

Jag skiter väl i va f*n alla andra tycker?!

Nu skiter jag i vad alla andra tycker asså. Jag och Fune tänker gå ner minst 5 kg innan sommaren. Hahah kommer så klart få höra att jag inte äter, men och? Jag kommer iallafall inte gå runt som en fet kossa i sommar (som vissa andra..).
Jag menar det är ju min kropp och mina val? Så man kan säga va f*n man vill till mig jag skiter i vilket ;) Eller om man är riktigt irriterande kanske jag och Fune kommer efter hahahaha!
Så kul.... Minnen (L)
Nej, nu ska jag göra engelska läxan. wihooo... *host*
Pussss

Oh, I hate Mondays...

Måndagar är så tråkiga :/ Tur jag inte går i skolan så länge då ;)
Jag tänkte ta en liten jogging runda innan jag ssticker in till Malmö. Saknar dig föresten Clara, om du har tid att läsa bloggen på prao tiden i Sthlm. :(
....
Jag har ett riktigt sug efter våfflor?! Kanske för att becca lägger upp bilder på sina på bloggen!!! xd
Här kommer en låt jag ÄLSKAR (L)

Craazy bitchaas


Bloggdesign by Elli

Hahhhaha så här tycker elli att min, beccs och lulles blogg ska se ut när den är klar;)


Masculine goes Feminine

Masculine Stile

Masculine Stile by littlemissunforgetable featuring zip bags


Tired as hell....

Nu har jag gjort alla mina sysslor och jag har tränat. Nu ska jag bara chilla. Ta ett bad och sen kolla på Pretty Little Liars med en kopp grönt te. Mmm (L)
Sen måste jag fixa något att äta. Blir nog Quorn filé med wokade grönsaker (Intressant eller?!). Jag är ju vegetarian på heltid nu! Innan var jag det typ varannan vecka :P
Förresten så fungerar Neutrogena asbra för tillfället! Så tipsar starkt om den idag iallafall ;)
...
Förresten. Besökar strecket ökar starkt uppåt, men kommentarerna är fortfarande jätte få! Kommentera lite mer guys. Så jag kan känna mig lite peppad till detta ;)
Puss

Shit, vad har hänt med mig?!

Idag har jag vaknat tidigt, joggat 5 km, städat typ halva huset och gjort trädgårdsarbete. OCH dagen är inte slut än!
Va tusan har hänt med hon lata?! :S hon är säkert här imorgon igen ;)
Nu ska jag fortsätta rensa ogräs bara för att det är så fint väder ute! Sen ska jag ringa Fundesa. Har inte träffats på sjukt länge :P
Kraaam

BLÖÖ

Mina favvo mjukisar pajjade. Nästa gång jag kilpper ett par shorts ska jag kolla var jag har saxen ;( Blir bara till att sticka till Stadium snart då.
....
*sörjer mina mjukisar*

Kraam

Battles of the Bloggers!

Min humor är så torr nui förtiden.... xd
Men jag har lyssnat på Kissies låt, Paows & Hugos låt och Dessies låt. Första tanke: "VaF*n är detta?!" Andra tanke: "Hehehe, battles of the bloggers"
Vem vinner detta då? Jo, på första plats är ju helt klart Dessies låt. På andra plats kommer Paow och Hugo. På tredje (utan tvekan) kommer Kissie. Jag älskar Alexandra och hennes blogg. Men hon ska nog hålla sig utanför musik branschen om man säger så ;)
Men jag måste säga att hennes brors låt fastnade ett tag...Irriterande. Helt klart...

Red Sneakers & Neutrogena

Har inte lyckas hinna med allt jag ville idag :/ Jag stack till Ica Maxi och storhandlade med mamma. Då köpte jag två dag/natt krämer, skrub och nån 2 in 1 face wash grej från Neutrogena. Jag passade också på att köpa ännu ett par skor :P Oj, vad jag kommer pimpa. Hahah!
Jag hittade inte filmen jag letade efter och jag hann aldrig till panduro. Men jag har hunnit städa lite av mitt så kallade rum, vardagsrummet och tvätta osv.
Nu ska jag kolla på Vampire Diaries igen eftersom det avsnittet var så bra :P
Puss

Dagens Planering

Idag har jag en fullspeckad dag.
Först ska jag ut och springa några km. Sen blir det in till malmö och hyra "Shakespear in Love" för en Engelska upg. i skolan. Jag ska försöka hitta en Panduro butik också så jag kan köpa lite nitar till mina skor och shortsen kanske (beroende på hur dyra dom är). Jag kanske bara tar bort nitarna från nåt gammalt nitbälte som jag inte använder. Vi får se!
Jag ska köpa lite annat smått medans jag ändå är där också.
Jag tänkte kanske köpa lite fransfärg, för jag orkar inte sminka mig varje morgon längre.
Jag tänkte också köpa lite ansikts/hudvårds grejor. Jag brukar ju använda Vichy Normaderm som ska hjälpa mot fet hy. Det gör ju visserligen det för min hy blir dubbel katastrof om jag inte använder det. Men varje produkt kostar ju ca 180 kr och det blir rätt mycket pengar i månaden som kunde användas till annat. Så nu ska jag testa Neutrogena serien. Eftersom den är billigare. Får se om den fungerar också, annars får jag fortsätta med Vichy Normaderm.
Sen i eftermiddag blir det ridning x2 och ikväll blir det Tacos kväll! Jippi!! :D

Summer Feeling

Summer feeling

Summer feeling by littlemissunforgetable


Fredag!!

HÄRLIGT! Fredagar är så bra! :D Skolan är chill på fredagar. Först HK, sen matte och sen syslöjd. Jag och Ebba fick sån asbra idé att göra våra egna Dip dyed shorts! Dom kommer kötta ( okej, det lät fel.... BRYT ;) ). Nej men dom kommer bli riktigt snygga, hoppas jag på ;) Ni lär få se före och efter bild nästa vecka ju ;)
.....
Shit, jag trodde aldrig denna veckan skulle ta slut! Men nu är den slut och det ska firas med Vampire Diaries och lite annat jag hittar på TV. Gud, vad lat jag är...
Vädret är NAAAJJJJSSS, men jag har redan varit ute och gått hela dagen sen skola så nu ska jag bara chilla!
Pussssss

Bitch, you're so fake, photoshop gets jealous.

Twinkle Twinkle Little Slut, Name One Boy You Haven't Fucked.

Twinkle twinkle little whore close your legs they're not a door.

twinkle twinkle little whore you're at school not Jersey Shore. Please, you're just a orange mess. Go and get a longer dress.

Sick of Bitches
Bitching about
Other Bitches
Beeing Bitches

Tittut!

Shit, så trött jag är! Inte konstigt egentligen efter det hårda ridpasset jag precis haft. jag red sötnosen Knut idag! Han är så duktig, fin och lugn. Något jag kan behöva som omväxling mot min stora, busiga och pigga häst Ove ;)
§
Och för er som inte bryr er om hästar så kan jag berätta att jag kommit på värsta sjukt coola idéen på hur jag ska pimpa dom där skorna som ligger och väntar! Dags att köpa nitar och färg! ;) Tänker inte säga mer än så!
§
Och för er som inte är intresserade av nåt av det där... Va fan gör ni här?! hahhahah nej, skoja. Hej och välkommna till bloggen som kanske på helt sannolika själ är helt sick!
Ja, mitt blodsocker är lågt. Varför tror ni annars humorn skulle vara sämre än någonsin förut?! ;9
Pööössss

Dip Dyed ♥

Bara jag som fallit för trenden?! Jag ska helt klart ksaffa ett par såna shorts till sommaren. Hade jag haft längre hår hade jag också velat färga det ;(

Efterlyses!

Jag vill verkligen ha en sån här mussepigg-tröja. Helst gråmelerad (och kanske med typ röda eller svarta ärmar), med retro känslan på topp ;) Någon som vet var jag kan hitta en??
I want this sweater soooo bad!!!

I wish for summer to come now....

...Dream on, sucker ;(
Visst är vädret sjukt härligt?! Kanske inte den värmen jag vill ha, men ändå!
Men jag ska tillbringa halva delen av denna onsdag i skolan och den andra halvan på konfa träff. Jag som ville ut och springa :(
Nej, nu måste jag sticka....

Don't be easy to get. You'll be easy to forget.


Gosh, I'm in LOVE

Nu är jag tillbaka efter att ha varit på husvisning. Jag trodde inte man kunde älska ett hus(eller egentligen en gård) så mycket! Det var helt perfekt. På nätet såg det ganska sunkigt ut, vilket är konstigt eftersom man oftast försöker få det till att se bättre ut. Men det var iallafall riktigt fint i verkligheten. Varför blev jag kär?
Jo, först och främst. Det näst största rummet hade en stor wallking closet som sen ledde in till ett riktigt stort och fint badrum. Oh, gosh Im in heaven! Vad ska man säga?! Jag var i paradiset!
Sen så fanns det flera öppenspis (lät fel att säga öppnaspisar xd).
Stallet var riktigt fint, hagarna var fina, poolen och allt! Men jag hoppas verkligen att stallkatterna får stanna kvar för jag blev verkligen kär i en helig birma (en kattsort). Hon hade helt sjukt vackra ögon och päls osv. Helig birma är min favorit kattras... Intressant?! *hosthost*
Man är ju knäpp om man inte älskar dom här sötnosarna! (L)
Kraam

Little Miss Ego

Hhahahh vilket liv jag har på mattelektionerna...


Jag är en sann poet

Så bra dikt jag gjorde på engelskan;)
Har matte nu och ska snart redovisa. RIP....


GooodMöörrön

Ojojoj. Min humor slår verkligen alla torrhetsrekord på morgonen. Hahahaha!
Hinner göra ett snabbt som tusan inlägg nu på morgonen innan skolan. Japp, jag är frisk nu. Härligt!
Så nu har jag slängt på mig lite kläder, borstat tänderna, bara håret kvar. Hejja. Vi hörs senare då!
Puss

Läs inte detta inlägg om ni inte fattar skruvad humor...

Nu har jag gjort läxorna som jag vet att vi har. För jag ska antagligen till skolan imorgon ju.
Nu sitter jag och tittar på gamla bilder från 5an och 6an. Min första tanke: Shit så annorlunda allt är nu. MIn andra tanke: FAN VAD FET JAG HAR BLIVIT!?
Hahaha. Det är så mitt huvud fungerar nuförtiden.
Nej, men seriöst. Jag fattar inte varför folk kallar mig smal nu (för helt seriöst jag är inte smal längre...), men jag kan förstå att folk gjorde det då. Hahaha. Det är så ämnesomsättningen fungerar. Ena dagen kan du äta va fan du vill på McD utan att något händer, nästa dag äter du en ärta och går upp 10 kilo(*överdriver*). Stör mig dock på min vän Fundesa som i princip lever på energidryck och godis, men är så jävla perfekt smal!! Världen är en orättvis plats. Hahah!
Jag fick frågan från en gammal vän varför jag inte säker som modell? Jag vill ju. Men som sagt jag är antagligen inte tillräckligt lång och smal. Jag är liksom 171 cm lång och väger på tok för mycket för min längd (om man jämför med modellerna). Dessutom så har jag problem med akne 60% av tiden. Visst är puperteten skoj? xs
Jag lovar att försöka den dagen då jag är 174 cm lång och smal som en tandpetare. Ni har mitt ord!
Dom flesta som läser detta kommer tro att jag är knäpp. truetrue. "Vissa" kommer dö av skratt!!

Aztec, In Love

Fashion Update

Fashion Update by littlemissunforgetable featuring disc jewelry


Den som söker ska få sin belöning, ingen vet när.

Idag har jag levt på tuggummi och grönt te. Visst är det härligt med magsjuka....
Men mitt i min deprimerande tråkiga dag så upptäcker jag att annasbazaar.blogg.se har trendspanat mexican rave trenden. Och jag som "en-så-länge-oupptäckt-modebloggare-och-fashionholic" tänker ju liksom bara först "Hah, jag sa det först!" sen tänker jag att jag får se till att jobba lite mer för att bloggen ska bli större så att det är jag som är på blogg.se' s första sida! Hahaha, känner mig som en riktig nolifer just nu. Men va f*n ska jag göra?! ;( Går jag ut kanske jag spyr. Man vet aldrig. Och bor man i en sån liten byhåla som jag så vill man INTE bli hålans skvallerämne (på ett negativt sätt xd).
Nu ska jag ta och dricka lite mer grönt te. Kanske annan smak nu? Ja, ni hör ju hur uttråkad jag känner mig just nu?! Hahahaha.. Visste ni att kinesiskt grönt te hjälper till att öka energi förbränningen? Jag läste det på thinoholic.devote.se. Jag drogar typ den bloggen. Haha! Dags att söka hjälp.
Men bara för att ni inte ska missförstå så drack jag faktiskt grönt te innan jag läste det där på thinoholic! ;)
Puusss

Mysiga Sommarfavoriter.

Detta är låtar som verkligen påminner mig om sommaren. Vet inte riktigt varför, men dom gör verkligen det.
wow.. Detta är verkligen sommar i hemortenxD
Minnen från 6an hahahaha. den gamla goda tiden! hahah nej skoja (fast lite sant ändå)
Gammalgammalgammal. Så älskad. Lite dirty dancing 2 känsla på detta?
Vet inte varför jag tänker på sommaren när jag hör denna? Eller jo jag har mina teorier (L)
Jag älskar att lyssna på denna låten på regniga sommardagar (L) Åååh, han är så himla söt!!!

Hahaha, morgon humor.

(hahahahahHAHAHAHA omfg... Det är precis så här jag och Fundesa funkar xD hahahah shit döör...)
Nej, men idag är jag hemma eftersom jag inte mår så bra. Problem med magen. Jippi?
Det kan bero på vanlig magsjukdom eller så kanske det är för att jag har börjat med en tatalt vegetarisk diet(heter det ens diet? Vet inte...). Men nu ska jag duscha och sen ska jag ut i solen. Se till att jag blir frisk till imon. Kom igen D vitamin gör ditt jobb!
Btw. Jag har ändrat en del i designen så tryck F5 för att se ifall ni missat det ;)

Vårens Måste! Fake eller Äkta?

Detta är vårens absolut-måste-ha väska! Jag vill också köpa en. Äkta eller fake? Vet inte än, dom är ju fina i vilket fall som helst!

Godmorning People

This is my "bitch, please." look. You don't wanna see my "f*ck you" look.
Idag ska man till kyrkan minsann. Sen ska jag göra lite trädgårdsarbete och städa. Söndagar.....
Hörs senare. Puss

Today

Dagen var riktigt kul! <3

Pure Silver by Glitter

Dagens shopping alltså! Två par örhängen och lite klämmor!

Shoppa!

Idag ska jag gå och leta skor med Becca och Lulle! Ska leta upp ett par billiga och pimpa dom lite själv bara för skojs skull! ;)
Om jag nu kommer iväg alltså!!! Har fått så sjukt ont i magen igen. Ska ta en alvedon och se om det hjälper.
Hejssvejs så länge!

Vampire Night

HEEEEJ, VAMPIRE DIARIES NU!! :D:D:D
Hahahah och bara för att min dåliga humor och min inspiration är på topp! ;) hahahah Eller vad säger du becca? ;)

Designen är F*cked up just nu!

Som ni ser är designen katastrof just nu men jag ska fixa det snart! ;* Men nu ska jag plugga!
Puuss

BLÖÖ

Jag har haft en minst sagt jobbig dag! Pallar inteeeeee. Varför cyklade jag till skolan nu när det är så j*vla kallt?! Bli antagligen sjuk nu och kan inte sova hos Becca :(
Ska blogga lite nu eftersom jag inte har något bättre för mig..

Gud, vad jag är trött jag blir!

Asså jag klarar inte av att folk fortfarande har dom här mösserna på sig! Såg en när jag kom hem idag.... Visst, dom hade sin tid för nåt år sen. Men seriöst?! Blööööö...

I Was Born This Way, Yeah ;)

Onnnnsssddaaaggg idag alltså! En ganska tråkig dag egentligen, men jag överlever. Jag ska iväg till kyrkan på min konfa läsning. Sen ikväll blir det plugg och nåt annat antagligen xd
Här kommer en låt som jag fortfarande lyssnar på bara för att den är så fin på sitt eget skruvade sätt.

Du kanske tror du vet

Ännu en gammal bild på mig.
Har inte ork att blogg nu så gör det imorgon. Pussss

Måndagsbarn

Heej, Sitter här med mina trasiga jeans, min smutsiga hood och äter en Daim(JAG SA JU ATT JAG INTE BANTAR ;)haha) samtidigt som jag kollar gårdar och läser vogue. Känner mig lite trashy för tillfället :/ Får alltid den känslan av choklad!!! Vet inte varför ("Du är laktos intolerant Sofie, ditt pucko"  tänker jag -.-).
Just nu står det mellan "Drömhuset som en aning litet", "Gården som har ALLT, men behöver ett ansiktslyft" och "Gården med det perfekta läget och fina huset med pool".
På 2 av ställena får jag en egen lägenhet ;)
Jag fick förresten hem två kassar fyllda med en massa kläder av en vän! Jag gillar känslan av att komma hem och få höra att man fått lite kläder. Även om det är "secondhand" typ så gillar jag det. Jag kan ju behålla det jag gillar och skänka bort det andra! Fick en hel del snygga stickade grejor (lite off-season :/) och en sjukt snygg kappa från Zara (också lite off-season). Men jag fick ju en del annat som kan användas nu! Ska ssortera ut det senare men just nu orkar jag helt enkelt inte.
Nu ska jag fortsätta läsa Vogue och filosofera över framtiden! ;)
Puusss
(Jag vet att det bara är en massa gamla bilder här nu förtiden, men jag har inte orkat fota något på senaste tiden...)

I Need You

ååh, denna sången är så fin! Detta är min personliga favorit(utan munspel, känns för mycket Ulrik sötaste Munther<3)
Kram

Lycklig Tjej?!

Heeej! Sorry för min dåliga uppdate denna helg, men jag har haft fullt upp som aldrig förr, haha!
Först och främst så var jag på en sjukt stor konfa träff i Svedala igår och idag har jag varit runt i Skåne och kollat gårdar! Minns ni mitt lite halvdeprimerande inlägg för några dagar sedan? Det handlade om just detta.
Efter som Ove (min "lilla" ponny;)) har fått astma (stavning?!) och kan därför inte stå kvar på det stället vi hyr en boxplats på. Så vi ska flytta ut på landet! Jag är riktigt spänd! Men det kan betyda att jag måste byta skola också :(
Men mitt personliga favorit ställe ligger i samma kommun som min skola så jag kan åka skolbuss! :D:D:D Håller tummarna!
Nu är man alltså en trött halvt lyckligt och halvt spänd tjej som ska sova nu för att orka gå upp imorgon!
Puss


20 saker ni (antagligen) inte visste om mig

- Jag biter på naglarna när det är för mycket stress i livet! Inte stolt ;(

- Jag HATAR spindlar. Jag är inte bara rädd för dom utan jag har en verklig fobi. Jag kan nästan inte vara i samma rum som en spindel. Jag får typ svårt att andas när jag är för nära dom ;S

- Jag hatar folk som pratar med mat i munnen och smaskar.

- När jag äter har jag alltid handen för munnen. Har gjort det så länge som jag kan komma ihåg? Inte för att jag tuggar med öppen mun eller så. Jag bara gör det av nån anledning :P

- Jag ser mig själv som en svensk (mindre rik) version av Blair i Gossip Girl. Jag vet vad  jag vill ha och är inte rädd för att ta det. Jag är envis och nöjer mig aldrig med lagom (inge vidare bra alltid ;P). Och så är jag väldigt tävlingsinriktad.

- Jag är VÄLDIGT barnslig emellanåt och jag har så sjukt dålig humor att jag ibland kan tänka att hela jag är lite av ett skämt xD

- Jag har alltid hatat orättvisa. Både ute i världen, skillnaderna mellan könen och folket, men också orättvisa i skolan.

- Jag är ganska självsäker om man bortser från min kropp. Jag kan tycka att jag är riiktigt smällfet ibland, men när folk kallar mig anorexiabarn så blir jag sårad (surprise?-.-)
- Jag är super noga i skolan och blir alltid lite ledsen när det går dåligt!

- Jag DROGAR grönt te! Haha :P

- Min största dröm är att bli modedesigner och/eller modell, men visste ni att jag ibland drömmer om att bli berömd konstnär. Personligen så älskar jag Salvador Dalís målningar.

- Jag hatar ost. Det är en av de äckligaste sakerna jag vet. Jag äter aldrig ost. Ett tag kunde jag äta pizza med ost, men det funkar inte längre (ni skulle se minen på folk när jag ska äta pizza och beställer utan ost xD)

- Jag hatar också lök. Alla soters lök utom vitlök. Det stora problemet är inte smaken(bara lite) utan det är mer lukten och konsistensen som jag inte gillar alls.

- Jag älskar att hitta gamla kläder som varit mormors eller mammas som jag själv kan använda (efter lite uppfräschning så klart)

- Jag älskar Gossip Girl. Böcker eller serie kvittar jag älskar båda!

- När jag gick i 1:an började jag ta lektioner i trummor och slutade när jag gick i 7:an! (Det trodde ni inte va ;) hahaha!

- Jag rider och jag älskar hästar, men jag HATAR att tävla. Jag har helt enkelt inte nerverna till det. Jag klarar inte spänningen och så. Men jag älskar att rida ut eller att bara träna ensam en skän dag :)

- Jag har problem med kyla. Jag är ALLTID kall. Inte för att jag har lite på mig utan för att jag har problem med blodcirkulationen. Även på en dag när det är 35 grader varmt är jag kall och fryser. Skojjigt hahha;( Tänk er när det är 10 minus grade... Inte kul.

- Jag har sjungit enda sedan jag var typ 1 år gammal. Jag har aldrig slutat heller! Hahah. 13 (snart 14 :D:D) år av sång och min familj har inte tröttnat på mig än! haaha!

- Jag är ett riktigt stort Kissie- fan :P Jag tycker hon är en riktig förebild som står upp mot de tusentals människor som är elaka mot henne. Jag skulle aldrig klara av att vara hon. Så credit till henne för att hon är så stark och självständig!

Cutest ever!


Blair: Whatever you're going through, I wanna be there for you.
Chuck:
We've talked about this. You are not my girlfriend.
Blair: But I am me. And you are you. We're Chuck and Blair. Blair and Chuck. The worst thing you've ever done, the darkest thought you've ever had, I will stand by you through anything.
Chuck: And why would you do that.
Blair: Because I love you.
Chuck: Well, that's too bad
.

FredagsMys

Fredag!!!!! SHIIIIITTTTT va NAJS! :D
Jag ska cykla lite på familjens träningscykel bara för att jag försöker få bättre kondition ;) och sen ska jag sätta mig och bara koppla av. Blir en härlig fredag! Dessutom så har jag hittat den perfekta avslutnings- och konfirmationsklänningen! Yeeah. På asos.com såklart! Men jag tänker inte lägga upp någon bild än. Det ska bli lite av en överraskning.
Förutom det så är jag allmänt glad idag för jag hittade en ASSNYGG grå kavaj i mammas lilla klädsamling på vinden. Ska bara ta bort axelpuffarna. Det var tydligen mode på 70-80 talet? Kanske en aning coolt, men axelpuffar är inte riktigt min grej! Har också uppdaterat vårgarderoben med en ny väska och en jacka(typ). Ska köpa lite nitar i helgen och ett par billiga tygskor som jag kan exprimentera med!
(Vilket snyggt litet pussel! haha.. men bilder från weheartit.com)

Dior Couture by Patrick Demarchelier




Titta på HELA. Tänk efter och Välj sedan

Det första jag tänkte när jag såg den här filmen är att det hela verkar så overkligt. Jag visste inte att sånt här hände med barn i världen. Jag antar att det är något som är svårt för oss lyckligt lottade i Sverige att förstå de här barnens situation. Men den här filmen berörde verkligen mig, öppnade ögonen för verkligheten.
Det andra jag tänkte var att jag måste donera pengar till det här. Jag måste hjälpa dessa barn. Men sen började jag tänka steget längre. Vad vet jag om Kony och Invisible children? Är allt detta verkligen sant?(inte själva kidnappningarna och de. Utan hjälper verkligen Invisible Children de här barnen?)
Jag börjar ifrågasätta hur man har vinklat den här videon.  Ni har kanske svårt att förstå mitt synsätt. Men jag har lärt mig att alltid ifrågasätta det jag får höra.
Först och främst så främjar den här videon krig. Kanske inte på ett tydligt sätt, men de skickar militär från USA till Uganda för att hjälpa militären där att gripa Kony. Men det kommer att leda till våld och folk kommer att dö i dessa konflikter och med tanke på att Konys armé består av barn borde man faktiskt ha ett annat tillväga gångssätt. Barnen är hotade och rädda, de är tränade att döda. Soldaterna bär vapen i ett krig mot en galen och elak person, men det första hindret till honom är hans armé av barn. Vilket betyder att om militären är villig att göra vad som helst för att få Kony så kommer de barn vi vill rädda att dö. Detta är inte rätt. Vi människor kan göra så mycket utan att kriga och spela maktspel. Om vi alla är enade kan vi ta Kony utan våld. Det finns alltid en bättre lösning än våld.
Fighting for peace is like fucking for virginity.
Together we are strong, in war we are apart. That is wrong and weak. Together we can do anything.
(Ingen aning vart jag hört dom orden, men så sant.)
Det känns som jag har gått och blivit hippie....

Tears are words the heart can't say.

(weheartit.com)
Vilken dag jag har haft idag. Riktigt chill egentligen. Vi kollade film på Engelskan som verkligen fick mig att fundera på saker och ting, livet och sånt. Otroligt hur små saker kan påverka en? Jag ska lägga upp filmen senare!
För övrigt? Jo, jag känner mig lite kluven. Jag fick dåliga och en liten aning bra nyheter efter skolan idag. Jag kan inte säga vad än. Men jag kan uttrycka det så här:
En av mina stora drömmar håller på att uppfyllas, men den kommer också att kosta allt jag jobbat för de senaste åren. Det känns som att jag är jättelycklig, men ändå jätteledsen och en aning förvirrad. Det här är liksom tiden i mitt liv när jag måste göra en massa val som kan påverka resten av mitt liv. Ska jag välja den sidan som ser ljusare ut och betala för konsekvenserna senare i livet eller ska jag hålla tillbaka utan risker, utan mål? Vet inte, men det känns lite som att antingen ska man köra safe eller så är man in it to win it.
Ja, detta var ett rätt tråkigt inlägg, hoppas jag inte plågar er allt för mycket.
puss

Rubriken borde vara här någonstans?! Do you find it? ;)

Sitter vid mammas dator just nu så inga bilder som hon kan hitta senare! Hahaaha.
Stressig vecka jag har just nu. Mycket prov och läxor. Jag hade franska prov idag. Det gick inge vidare. Hoppas bara att jag inte sänker mitt betyg för det....
Imorgon har jag matteprov. Jippie!? hmmm... Visst är det kul att höra mig klaga på skolan! ;)
Till något lite mer kul! Kollar ni på Top Model Sverige?! JAG ÄLSKAR DET! Först gillade jag jamilla och alice men sen åkte jamilla ut så nu hejjar jag på Rebecka, Alice och (det tar en aning emot att säga men..) Sibel. Från början tyckte jag inte om Sibel, men hon vill verkligen ha detta och hon kämpar riktigt mycket och dessutom verkar hon vara så himla skön! Haha! Skulle faktiskt vilja träffa henne, känner igen mig lite i hennes humor ibland. Hahahaha..
Jaja. detta var ett ´tråkigt inlägg, men jag måste plugga inför matteprovet imorgon!
Krrraaaammm

-

Tänk att jag faktiskt hann med att blogga på morgonen?! Nej, det gjorde jag inte detta är bara ett random tidsinställt jag gjorde för ett tag sedan! Men ni måste erkänna att bilden är klockren! ;)

I Hate That I Like You

.
Tisdag... Idag stod jag i caféet på skolan tillsammans med Corre. Det var riktigt kul! Vi har ju dock bevisat för hela skolan att vi är dom mest "blonda" blondinerna i skolan, om ni förstår vad jag menar! Hahah. Ja, det var ganska högljudt i caféet idag ;) dels för att vi tappade saker och råkade slå till saker och för att vi överdoserade dextro! Sen gick energin ner och det kändes som man skulle dö. Hahaha..
När jag kom hem gick jag ut och sprang en runda för att få upp energin igen. Ni kommer inte tro det men jag sprang ca 8 km!!!!!!
Jag kan knapt förstå det sjäv! Egentligen hade jag bara tänkt springa ca 5 km, men sen fick jag det där kreativitets rycket som jag kan få ibland. Så jag bestämde mig helt enkelt för att testa en ny väg ut på landet. Do NEVER pick a countryside way! Så jag sprang ju förstås vilse. Så nu har jag ont i benen och antagligen riktigt förkyld. Men jag får väl skylla mig själv.
Nu ska jag plugga och äta middag!
Go'Kväll!

Studiedag

Sööta lille Ove ^^
Idag har jag varit på stallet hela dagen. Så som ni säkert kan gissa har jag ridit en hel del. Så kan det gå när man har studiedag ;) hahaha.
Men nu mår jag inte så bra. Tack så mycket kylan! Så jag sitter och dricker te och pluggar. Jag har en hel massa prov denna veckan! ;(
Men jag har iallafall hittat den perfakta avslutnings- och konfirmations outfiten! Visst är jaglite tidigt på det men jag har lite tråkigt för tillfället! Ni vet ju hur det är att plugga....
Kram(L)

OH, HELLO GORGEOUS!

(asos.com)
Sitter och tittar på förslag till avlutnings/konfirmations- klänningar! Japp, jag längtar. och jag vet precis var jag ska köpa klänningen. Alla kan säkert stava till A-S-O-S ! ;)
Problemet är att dom har så många många snygga klänningar!!! Får börja kolla redan nu så att jag är förbered! hahaha.
Jag ska inte ljuga.. Jag är inte klar med läxan än men jag har så himla svårt att koncentrera mig!

Nu ska jag låtsas att jag fortsätter plugga! ;)

Sunday

Då var det söndag nu då. Tar det inte så allvarligt som annars eftersom jag faktiskt är ledig imorgon! Iblnad är skolan snäll! haha!
Jag hade en sjukt härlig helg faktiskt. Det var mycket sång och allsång med Hedda. Hahaaha. Vi hade sjukt kul och det var riktigt god mat på det stället och vi hade riktigt kul på kvällen.
Tillbaks till nutid.... Idag ska jag chilla riktigt mycket, så fort jag är klar med den där Engelska upgiften från skolan (på en söndag?! Kill me nooow), sen ska jag till stallet och rida. Antagligen båda hästarna också (uuufffh). "Hej krampiga ben muskler!" Hahahah!
....
Såg ni Melo igår föresten? Shit, som jag skrattade åt Sean Banans låt! Så himla skön han är asså! Han förgyller programmet. hahaha... Men så var mr. knarkoman tvungen att vinna!
Jag hejjar på Loreen och hoppas på ett bättre Melo nästa år!

Sleepover!!

Sitter med tjejorna på vårt rum på hotellet! Vi har Askul! Skickar mms till 118800 och snackar skvaller! Hahaha det kommer bli en låång natt;)


Sorry Guys...

Hejhej.. Sitter i skolan. På syslöjden och chillar. hahaha! Vilken skola asså... Sitter här bredvid pms ungen becca hahaha... Hon blir sur varje gång man skämtar med henne. Som när jag sa att hon inte hade några besökare på bloggen(på skämt fast det är ju santxd). DAAAMMMPPPP..... Det roliga är att hon kmr kommentera detta antingen på bloggen ieller i verkligheten. Och säga att det är jag som har damp osv... Bara för att bevisa att jag har rätt om hennes "beteende" hahahaha... Så fungerar det hela ;)
Men iallafall så har ni märkt att jag inte bloggat på ett tag (typ 2 dagar men ändå). Har haft fullt upp. Och ikväll ska jag iväg på sångläger typ! Det kommer bli sjukt kul. Men jag kommer typ inte hinna blogga. Jag kanske snor Claras Iphone och bloggar från den. Ni märker ju helt enkelt det!

RSS 2.0